top of page

Ons verhaal

Welkom bij Camping de Boschtuin. 

In de zomer van 2022 zijn wij, Michel ter Rele, José Bertens en onze lieve dochter, een compleet nieuw avontuur aangegaan. Verhuisd vanuit het mooie en drukke Utrecht naar het prachtige, natuurlijke en rustige Budel.

Daarbij hebben wij voormalig camping De Hoef overgenomen en starten wij het seizoen van 2023 als trotse campingeigenaren van Camping de Boschtuin. We zijn druk bezig er een camping van te maken die aan uw wens voldoet, zo hebben wij dit jaar geïnvesteerd in nieuw sanitair en grondig onderhoud van de basisbehoeften. In de toekomst zullen wij ons ook gaan richten op het planten van fruitbomen, groenten en kruiden en staat het ter beschikking stellen van een gefaciliteerde overnachting ook op de planning. 

 

Camping de Boschtuin is een camping die staat voor rust, natuur en duurzaamheid.  Een perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en het ondernemen van culturele uitstapjes. Wat dacht u van een mooie wandeling naar de Achelse Kluis, een bezoek aan het Smokkelmuseum of een prachtige fietstocht, om vervolgens bij uw caravan of tent te genieten van een welverdiend Budels biertje of andere versnaperingen. 

Wij heten u in ieder geval van harte welkom! 

Wat anderen over ons zeggen

1 Mei 2023  - Een toppertje in een oase van rust*** - 

Geert B. 

21 mei 2023 -  Fijn dat er dichtbij boodschappen gehaald kunnen worden.  - 

Erik K. 

10 juni 2023  - De plaatsen zijn ruim. We hebben de keuze uit een plek in de zon of in de schaduw. -

Campercontact app

bottom of page